deep support bv
Silver partner van Loxone


Loxone Smart Home

Met een Smart Home van Loxone ben je verzekerd van een systeem waarbij de mogelijkheden vrijwel eindeloos zijn. Niet alleen kunnen we met Loxone zeer specifieke wensen mogelijk maken, ook de accessoires zijn erg mooi vormgegeven en functioneel. Dit alles ook nog eens voor een betaalbare prijs.


Altijd een passende oplossing


Voor iedere woning is een Loxone oplossing. Zowel bedraad als draadloos, nieuwbouw of verbouw of zonder te verbouwen. Het systeem van Loxone is tevens gemakkelijk uit te breiden. Zo kunt u starten met een basis installatie en deze steeds weer uitbreiden naar jou wens.

Zou het niet prettig zijn dat wanneer u thuis komt de verlichting en temperatuur automatisch ingesteld worden? Dat met een druk op de knop de verlichting wordt aangepast? Of wanneer je niet thuis bent, de raamdecoratie automatisch sluit op een warme dag in de zomer maar opent op een zonnige dag in de winter om zo energie te besparen. Met een smart home krijg je één slim systeem dat jouw woning voorziet van onmisbare functies waaronder ook  inbraak en brandbeveiliging.


Leven op de automatische piloot


In tegenstelling tot domotica staat bij Loxone woonautomatisering centraal. Uw woning denkt mee, en maakt tijd vrij voor andere zaken. Maar u heeft altijd complete controle. Een klik op een drukknop of een tik op uw smartphone is voldoende om in te grijpen. Onze filosofie bij het ontwerpen van een Smart Home is om zo veel mogelijk taken te automatiseren.

“Laat een Smart Home voor jou werken.”

Natuurlijk heb je altijd de touwtjes zelf in handen. Maar waarom zou je telkens op vaste momenten aan de knoppen moeten zitten? Daar zien wij een taak voor ons om voor jou het beste geautomatiseerde programma te ontwikkelen. Kijk eens op www.Loxone.com Voor al uw andere vragen kunt u contact opnemen met ons.